Hello . Welcome To My Land . Follow me ok Follow me | Dashboard
// Freak Tonight
Hello Fellas!



Name : Nur Syafiqah Bte Abd Aziz
Known as : Eyka
Age : 14 y/o
Stay : Alor Gajah ,Melaka

Navigations

Entries About Affiliates Goodies


Scream Here





Pencuci Telinga




Sweet Sour


Tag Board
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
. Lumrah Hidup .
Wednesday, 20 June 2012 | 05:51 | 0 freak
Lumrah hidup neh kite tak boleh buat ape-2 sebab lumrah hidup tuh mungkin bole diakitkan dengan takdir rite ? ieqa rase bile ieqa jejak masok form 3 neh tahun 2012 neh , ieqa rase mcm-2 berlaku , ye lhaa kan lumrah hidup mcm-2 terjadi kan ! orang kalau nx kutuk mengutuk neh tak kira , semue dyer nx kutuk , dalam mase yg same dyer dah pown buat dosa . ieqa neh tak lhaa suke sangat kutuk mengutuk neh , kalau setakat nx gosip-2 tuh ye lahh kan . ade lhaa sorang budak neh , Name dyer neh bermule dari capital (K) muke dyer depan kite nmpak baik je , belakang kite hurmmm , semue budak dah tahu yg dyer neh suke mengutuk ! dari situ ieqa dah terpikir dyer neh mesti mcm-2 dah kutuk ieqa ! tapi sekarang ieqa dah tahu dah perangai sebenar dyer . n kite orang sekarang depan dyer buat baik je , "senyum depan muke dyer , belakang x suke dyer " x kan kite nx berbaik dgn orang yg dah KUTUK kite ! kan ??? heishh ieqa cite pown dah rase sangat -2 Menyampah . takpelah lahh too lumrah hidup kan . terima je . mungkin satu hari dyer pulak yg akan dapat ape yg dyer penah kutuk orang sampai org anggap kite neh buruk . heishh , sebenar nye banyak stoty pasal dyer neh , just ieqa malas nx cite-2 pasal org kan . tak baik lah pulak . Aku Tak Suke Kaw !!!


Older Post | Newer Post