Hello . Welcome To My Land . Follow me ok Follow me | Dashboard
// Freak Tonight
Hello Fellas!



Name : Nur Syafiqah Bte Abd Aziz
Known as : Eyka
Age : 14 y/o
Stay : Alor Gajah ,Melaka

Navigations

Entries About Affiliates Goodies


Scream Here





Pencuci Telinga




Sweet Sour


Tag Board
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
Monday, 17 March 2014 | 03:22 | 0 freak
Assalamualaikum :) hehe lama dah update blog neh . rasanya lebih setahun lebih dah . kalau ye ponn just on without any update new posts . HEHE . dulu memang gila kejap-2 nak post walaupun tade idea yang berlegar kat kepala neh ! hehe . BTW , tahun neh adalah tahun yang paling penting gilo-gilo . haha that's of course sebab tahun neh SPM oii . im a SPM candidate 2014 . wow ! i really don't believe it bohhh !! haha senior dah walaupun umur still ehemm ehemm . hehehe . last week baru je lepas exam UPP1 ehh last punya last week pown exam jugak !! hurmm bila tengok score somes subject ! arghhh perlu diperbaiki lagi . mane boleh dapat C kalau nak capai cita-2 tinggi kan kan . Ya Allah , takutnya nak hadapi cabaran untuk tahun neh . last week Madam Wan Asfa suruh buat essay for my debaters  friends . first kena cari points dulu then baru buat essay . haha madam buat lawak . i thought madam nak this wednesday . hahaha satu hapah pongg tak sentuh bab essay debate tuh ! topic debate tuh 'SHOULD PUBLIC EXAMINATIONS ABOLISH??' . haha . arghh . malasnya . BUT its okayy itu untuk study takpe :) hurmm cerita lain pulak . . kadang-2 bila asyik sekolah je rasa nak sangat cuti , tapi bila dah dapat cuti nak pulak sangat sekolah . hurmm lumrah manusia kann kann . . okayy lah just here my post for today or maybe this month . hehe . Assalamualaikum . papaiii ;)







Older Post | Newer Post