Hello . Welcome To My Land . Follow me ok Follow me | Dashboard
// Freak Tonight
Hello Fellas!



Name : Nur Syafiqah Bte Abd Aziz
Known as : Eyka
Age : 14 y/o
Stay : Alor Gajah ,Melaka

Navigations

Entries About Affiliates Goodies


Scream Here





Pencuci Telinga




Sweet Sour


Tag Board
Skin By MimieHuhu
Background Mimie
Some Basecode : Lettha
Best view in Google Chrome only.
Monday, 17 March 2014 | 03:34 | 0 freak

Ieqa Aziz

Facebook : Ieqa Aziz 
                      Ieqa Aziz II
Twitter : Fieqa ieqa
                @Ieqaalaska 
Instagram : Fieqa_aziz  

Add or Follow lhaa kita taww :)
im waiting :*
sudi-2 lhaa ye :D


| 03:22 | 0 freak
Assalamualaikum :) hehe lama dah update blog neh . rasanya lebih setahun lebih dah . kalau ye ponn just on without any update new posts . HEHE . dulu memang gila kejap-2 nak post walaupun tade idea yang berlegar kat kepala neh ! hehe . BTW , tahun neh adalah tahun yang paling penting gilo-gilo . haha that's of course sebab tahun neh SPM oii . im a SPM candidate 2014 . wow ! i really don't believe it bohhh !! haha senior dah walaupun umur still ehemm ehemm . hehehe . last week baru je lepas exam UPP1 ehh last punya last week pown exam jugak !! hurmm bila tengok score somes subject ! arghhh perlu diperbaiki lagi . mane boleh dapat C kalau nak capai cita-2 tinggi kan kan . Ya Allah , takutnya nak hadapi cabaran untuk tahun neh . last week Madam Wan Asfa suruh buat essay for my debaters  friends . first kena cari points dulu then baru buat essay . haha madam buat lawak . i thought madam nak this wednesday . hahaha satu hapah pongg tak sentuh bab essay debate tuh ! topic debate tuh 'SHOULD PUBLIC EXAMINATIONS ABOLISH??' . haha . arghh . malasnya . BUT its okayy itu untuk study takpe :) hurmm cerita lain pulak . . kadang-2 bila asyik sekolah je rasa nak sangat cuti , tapi bila dah dapat cuti nak pulak sangat sekolah . hurmm lumrah manusia kann kann . . okayy lah just here my post for today or maybe this month . hehe . Assalamualaikum . papaiii ;)






. Lumrah Hidup .
Wednesday, 20 June 2012 | 05:51 | 0 freak
Lumrah hidup neh kite tak boleh buat ape-2 sebab lumrah hidup tuh mungkin bole diakitkan dengan takdir rite ? ieqa rase bile ieqa jejak masok form 3 neh tahun 2012 neh , ieqa rase mcm-2 berlaku , ye lhaa kan lumrah hidup mcm-2 terjadi kan ! orang kalau nx kutuk mengutuk neh tak kira , semue dyer nx kutuk , dalam mase yg same dyer dah pown buat dosa . ieqa neh tak lhaa suke sangat kutuk mengutuk neh , kalau setakat nx gosip-2 tuh ye lahh kan . ade lhaa sorang budak neh , Name dyer neh bermule dari capital (K) muke dyer depan kite nmpak baik je , belakang kite hurmmm , semue budak dah tahu yg dyer neh suke mengutuk ! dari situ ieqa dah terpikir dyer neh mesti mcm-2 dah kutuk ieqa ! tapi sekarang ieqa dah tahu dah perangai sebenar dyer . n kite orang sekarang depan dyer buat baik je , "senyum depan muke dyer , belakang x suke dyer " x kan kite nx berbaik dgn orang yg dah KUTUK kite ! kan ??? heishh ieqa cite pown dah rase sangat -2 Menyampah . takpelah lahh too lumrah hidup kan . terima je . mungkin satu hari dyer pulak yg akan dapat ape yg dyer penah kutuk orang sampai org anggap kite neh buruk . heishh , sebenar nye banyak stoty pasal dyer neh , just ieqa malas nx cite-2 pasal org kan . tak baik lah pulak . Aku Tak Suke Kaw !!!

♥ My Lovely kakak Nurbalqis Azwani ♥
Saturday, 5 May 2012 | 03:21 | 0 freak
 Yeah ! first time i met her in Facebook , she's so much pretty , i love her so much as she's like my sister   ♥   . aq ade kaka name pown same Wani   ♥   . but kaka angkat aq nehh Azwani . HEHE ! matching lhaa tuhh kan  . then , aq add kaka Balqis nehh . x sangke dapat respon , dyer cakap 'thankz for adding me sweetie'  ♥   . dari situ aq dah agak dyer nehh baik , tgk muke chantekk nyee . putihh lagii . tak kesah putih ke gelap ke ! tapi hati jee yg kene memilih siket . but ! mmg Terbaikk , dyer chantek dan baik :D   ♥   lepas tuhh kitorang chit-chat-2 lah , mnx num. then calling-2 , message-2 . but message aq jarang lah , selalu nye on Facebook jee . chit-chat-2 with her . x lupe jugak Webcam bersame dyer   ♥   . Webcam lahh dapat tgk muke yg betol-2 real . Sumpah chantekk awokk :'D . HEHE ! lepas tuhh kitorang share story same-same mcm adek beradik . Sumpah aq sayang sangat kaka Balqis . x pernah aq x Tegur kalau dyer online . nmpak je name Balqis Wani . ape lagi teross aq IM . im never miss that . yeah gotcha , she's so sporting . Muahhhhh . sayang kaka   ♥   . then , kitorang plan lhaa nx jumpe dekat Melaka . bile dah in time , akhir nyee dapat jugak aq meet my lovely kaka Nurbalqis Azwani   ♥   . HEHEHE ! pergghh , mule-2 mmg malu gileee aq nx jumpe dyer , WOW , chantekk gilee broo , waa cakap ngn luu ann , sumpah chantek broo . lepas tuhh kitorang jalan-2 lhaa kan . pi makan dekat Pizza hut   ♥   bersame Boyfriend nye dan kawan boyfrend nye . HEHE ! Terime Kaseh sebab dah belanje makan :'D . aq pown balek . pergghh happy gile aq jumpe dyerr . lepas nehh kitorang nx plan nx meet lagi dekat Melaka . Yeah ! hope lebih happy dari yg  sebelum nehhh . nanti kite jumpe lagi eah kak Balqis . yeah ! sampai sini je serba sedikit story bout My Lovely sister Balqis Azwani . sayangg kaka so muchh . I Love You   ♥  .
             
       
   chantek kan pixcs yg dekat atas nehh  . nehh lhaa kaka Balqis Wani . kaka aq nehh mmg gile Heels .     
     

☮ K A W A N ☮
Wednesday, 14 March 2012 | 02:19 | 0 freak
Assalamualaikum :)
hey korang yg sedang menyinggah n membace posts saye niehh :) selamat ________ :D HAHA ! saye x tawu korang bace time bile . ngee ~ . btw now im going to story bout ma lovely frends . YEAH ! im not cheating . SWAER ! love them so much Until im death :) Terbaikk bhaii . HAHA ! 
--------> aq hepy gile2 nx pegi sekola sebab K A W A N  haa tgk too aq suke pegi sekola sebab kawan .
eah ! apesal niehh aq menyengeh sampai ke telinga niehh . heissh . hurmm aq da tersenyum sorang2 lhaa . 
HEHE ! tersengeh sorang2 tadi . HIHI ! back to K A W A N  story ----> haa . aq kat sekola mmg x bole tggl kawan2 aq semue . pasal mane saye pegi mestikene ad kawan . x kesa lhaa tandas ke pegi kantin ke balek sekola ke . anything lhaa :) Terbaikk lhaa korang . minggu lepas baru lepas exam UPP 1 PMR punya Form 3 . saye candidate PMR korang :)
saye dudok belakang sekali ngn K A W A N -2  . HEHE ! saye kongsi2 lhaa jawapan ngn dyorang . ngee ~ bawah kerusi saye ad buku2 . time agame , KH , SJ semue saye bern buku2 kat bawah kerusi saye too ! saye curi2 tgk jawapan sikett jerr . heheheh . x salah kan ? kan kan ? haa . now ! jez tggu markah je nak tawu berape ? haa . lagi satu semalam , saye pegi Tampin ngn K A W A N  ---> Nadia n Fatin . haa niehh lagi Terbaikk :) saye nak ucapkan berbanyak2 Terime Kaseh kat Nadia cuz da Belanje saye makan , Tambang bas semue :D Wah Thank you taw taw :) lepas niehh saye belanje Nadia Pulak eah ! taw taw .
time kiteorg hang sesame . Ya Allah , x berhenti2 nx tergelak . ashik membebel n Bergosip je kiteorang niehh ! heishh . eah , janji Happy kan kan . wat ever lahh . janji K A W A N  ad bersame saye walau dimana jua kan kan . cewahh ayat aq . HEHE ! 
sampai sini je lhaa . malas nx cite panjang2 lhaa korang . maybe esok2 story bout other title . ngee ~
babye korang . hepy2 selalu yepz :) ☮ ☮ 

Labels:


new blog
Friday, 27 January 2012 | 23:50 | 0 freak
hye followers :) now my blog is turn to new .

♥ something that i love to do at school ♥
Saturday, 14 January 2012 | 23:23 | 0 freak

                               


something yg aq suke semase dekat sekolah ---->
yg aq suke too is suke Bergosip , Laughing non-stop , Lepaking  n
Merayau-2 satoo sekolah ,
semue too mmg berlaku lhaa dalam harian persekolahan aq .
kekadang ad lha jugak hary malang aq dekat sekolah .
macam kene marah dgn cegu , ta kesa lhaa , ap-2 lhaa .
hary yg paling aq suke nx pegi sekolah ialah hary isnin n jumaat .
sbb ---> hary isnin ad PJK . aq suke PJ n aq suke gile-2 main bola tampar .
but kekadang menyusahkan aq lhaa . nx tuka baju lhaa ap lhaa .
nati lambat siket kene dende . hishh menyampah jerk aq .
tapi x pew cegu baek , cegu seport the thing . sporting lhaa .
---> yg hary jumaat niehh pulak aq suke sbb --->
aq balek awal n senang nx main2 dekat sekola , x belajar .
i love that thing that ive do in school .
SWEAR ! sampai jew cantin aq mzti bersame kawan aq . walaupown >
berlainan kelaz . the karla is Eyka , Nabhilah , qila , n ciera .
syang korang   semue kawan . pegi jew cantin mzti bersame jew .
hmm , bile balek kelaz berpecah suda . kalau lhaa same kelaz >
haruslah aq bersame dyorang HEHE ! but dalam kelaz aq dudok dgn Qila .
budak yg selaloo mengejek orang . HAHA ! bagoz kaw Qila . Hit That Boy Qila !
kalau lhaa aq bersame dyorang n satoo kelaz dengan dyorang .
WHOA ! haruslah aq dgn dyorang gile . kalau meje too hanye d'susun due jew .
aq suson kasi 5 meje . HAHA ! lantak lhaa .
but x pew tahon niehh aq PMR . no more careless n else lagi .
---> harus buad yg terbaek Nur Syafiqah Bt Abd Aziz untok PMR .
dan the bez result will be given to my lovely parents n family .

#okayy . Dedaa . jez right here . n tank que  .


Older Post